Interessante white papers over belangrijke trends en topics in de communicatiewereld.

Meer informatie over onze white papers?

Bij communicatiebureau Pubmarket! zijn we niet alleen dagelijks met ons vak bezig, we volgen ook alle belangrijke trends en evoluties in omnichannel communication op de voet. De meest interessante analyseren we in onze white papers.

Back to top

White papers

Pubmarket! white paper over brand activatie
Heeft klassieke advertising afgedaan? Nee, maar er is meer nodig! Ervaringen met je merk om interest, trial en loyalty te stimuleren. Brand activation, ook voor jouw merk de juiste strategie?
Pubmarket! white paper over retail marketing.
Retailers exploreren de mogelijkheden van AI. Big data analytics, machine learning en spraaksynthese zijn de kernbegrippen. Verplichte lectuur om je communicatie op het intelligente spoor te plaatsen.
Pubmarket! white paper over dealer marketing.
Retailers staan voor een moeilijke oefening. Winkels gaan goed om met foldering, regionale media en POS-activaties, maar worstelen met digital touchpoints. Een echte challenge voor iedere retailer!
Pubmarket! white paper over event marketing.
Midden het digitale communicatiegeweld blijven events unieke mogelijkheden om een merk te matchen met zijn doelgroepen. Event marketing evolueert naar experience marketing. Ontdek hoe!
Pubmarket! white paper over retail marketing.
Virtual Reality en Augmented Reality zouden weleens de belangrijkste technologische vernieuwingen kunnen worden sinds de smartphone. Benieuwd hoe VR en AR retail marketing kunnen veranderen?