“We zijn strategisch creatief en houden van de combinatie van denken én doen!”

Ons beter leren kennen?

Veel ondernemingen schieten meteen in de uitvoering als ze aan marketing of communicatie denken. Op het einde van de rit is er vaak veel geld uitgeven zonder rendement. Op zich is dit niet zo gek, want wat er ontbreekt is een duidelijke strategie. Want hoe ga je zonder strategisch plan bepalen wie je gaat aanspreken, op welke manier je dat gaat doen en welke doelstellingen daar tegenover staan? Vandaar dat communicatiebureau Pubmarket! een strategisch traject integreert bij haar klanten. Eerst strategie en een communicatieplan, vervolgens het creëren van de branding en on- en offline touchpoints tot slot het activeren, rapporteren en optimaliseren.

Communicatiebureau Pubmarket! is bovendien erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille, waardoor KMO’s voor hun strategische trajecten bij Pubmarket! kunnen genieten van interessante subsidiemogelijkheden.

Back to top

Our way of working

Pubmarket! wint twee Awards!

Met de campagne ‘Diamonds with a StoryTM’ campaign voor diamantproducent Rio Tinto Diamonds en het UniKIT-programma van Unilever Food Solutions behaalde Pubmarket! twee topawards!

Maak kennis met Markedeer, onze in-house digitale experten

Markedeer is een onderdeel van Pubmarket!. Hun specialiteit? End-to-end digitale oplossingen die (écht) werken!
Markedeer

Pubmarket! Nu ook in Nederland!

Grensverleggende communicatie samengevat in een “catchy” magazine.

Pubmarket! magazine