Back to top

Cases: Unilever Food Solutions

 
Event communicatie, food communicatie en interne communicatie case van Pubmarket! voor Unilever over “PIW-conventie Rotterdam”.

Unilever PIW-conventie Rotterdam

Midden het digitale communicatiegeweld, blijft het fysische event een unieke mogelijkheid voor marketeers en managers om hun boodschap te matchen met de stakeholders. Voor de laatste worldwide Purpose Implementation Workshop van Unilever in Rotterdam realiseerde Pubmarket! een performante convention app die alle deelnemers eenvoudig konden downloaden.
 
Event communicatie en food communicatie case van Pubmarket! voor Unilever over “Welkom op het WK Voetbal!”.

Welkom op het WK Voetbal!

Communicatiebureau Pubmarket! creëert voor Unilever Food Solutions jaarlijks een loyalty programma voor de Knorr-producten bestemd voor de horeca- en foodservice markt. Tijdens het WK-jaar was deze actie bijna vanzelfsprekend gekoppeld aan het WK-voetbal.
 
Event communicatie en food communicatie case van Pubmarket! voor Unilever over “The ‘Lipton Exclusive Selection’ Experience”.

The ‘Lipton Exclusive Selection’ Experience

Met het vernieuwde brand ‘Lipton Exclusive Selection’ beoogt Unilever Food Solutions een ingrijpende up-market herpositionering van zijn Lipton theeproducten op de horecamarkt. Om de nieuwe productlijn met veel impact te lanceren naar de professionele doelgroep heeft communicatiebureau Pubmarket! vol ingezet op experience marketing en event communicatie.
 
Food communicatie case van Pubmarket! voor Unilever over “Naar de essentie voor Unilever”.

Naar de essentie voor Unilever

Unilever Food Solutions wou professionele chefs inspireren en helpen met praktisch advies en uitstekende oplossingen. Samen met een indrukwekkende lijst food professionals publiceerden ze het omvangrijke naslagwerk “De Essentie – de eigentijdse keuken”. Communicatiebureau Pubmarket! tekende voor de volledige communicatie rond het boek, inclusief de lancering én activering.
 
Food communicatie case van Pubmarket! voor Unilever over “Een unieke kit voor Unilever”.

Een unieke kit voor Unilever

In samenwerking met Unilver Food Solutions, bedacht communicatiebureau Pubmarket! UniKIT, een volledige en unieke marketing tool propvol inspirerende recepten, heerlijke content voor chefs, activatiekits in sociale restaurants en een online content platform.