Back to top

Cases: Spar

 
Food communicatie en retail communicatie case van Pubmarket! voor Peper&Zout over “Peper & Zout Magazine: Minder zout, meer peper!”.

Peper & Zout Magazine: Minder zout, meer peper!

Sinds meer dan 10 jaar realiseert communicatiebureau Pubmarket! ‘Peper & Zout’, het smaakvol magazine van Spar, dat 7 keer per jaar op 40.000 exemplaren verspreid wordt via de meer dan 100 Spar en Spar Express winkels van de Groep Lambrechts. Na enkele grafische facelifts heeft Pubmarket! het magazine grondig onder handen genomen.
 
Event communicatie, food communicatie en retail communicatie case van Pubmarket! voor Spar over “Spar, altijd dichtbij!”.

Spar, altijd dichtbij!

Voor Lambrechts NV, distributeur van Spar en Spar Express, creëerde communicatiebureau Pubmarket! een corporate website met daarop alle informatie die de klant kan wensen: de adressen van winkels, promofolders, magazines, recepten, enz. Zo hebben klanten altijd en overal alle info bij de hand.
 
Food communicatie en retail communicatie case van Pubmarket! voor Spar over “Nieuwe campagne voor een splinternieuwe Spar Express”.

Nieuwe campagne voor een splinternieuwe Spar Express

Voor het nieuwste winkelconcept van Spar, bedacht communicatiebureau Pubmarket! een 360° retail communicatie aanpak. Tijdens het openingsweekend werden er segways ingezet om flyers uit te delen in de binnenstad, aangevuld met mobiele 20m² borden.