Happy to meet you

Pubmarket! biedt een boeiende omgeving om je talenten te ontplooien. Om onze gestadige groei verder vorm te geven, zijn wij momenteel op zoek naar nieuwe collega’s (m/v/x) voor onze vestiging in Hasselt. Ook al staat jouw specialisme momenteel niet bij de openstaande vacatures, aarzel niet en stuur vandaag je spontane sollicitatie door.

Dit zijn onze vacatures:

Pubmarket! zoekt:

Project manager food & retail

Als project manager food & retail bij Pubmarket! bouw je aan langetermijnrelaties met bestaande én nieuwe key accounts, meer bepaald in de food & retail sector. Je bent het aanspreekpunt en sparringpartner van onze klanten.

Pubmarket! zoekt:

Marcom strategist

Ons Insights & Marcom Strategy team, bestaande uit 3 onlife marcom strategen en 2 data & analyse experts, is op zoek naar een nieuwe collega. Versterk jij binnenkort dit team en bouw jij mee aan doelgerichte strategieën voor onze klanten over de verschillende vakgebieden heen? Van corporate, personal, employer en product branding tot internal communication, content marketing en digital marketing.

Pubmarket! zoekt:

Strategisch, digitaal, creatief talent

Bij Pubmarket! zijn wij steeds op zoek naar strategisch, digitaal en creatief talent en kijken dan ook uit naar je spontane sollicitatie!