Helping you grow,
making you wow!

Wij zijn Pubmarket!, een full-service optichannel communicatiebureau met vestigingen in Hasselt en Amstelveen. Misschien ken je ons al. Of kom je hier voor de eerste keer? Wij zijn in ieder geval blij dat je er bent. Met bijna 20 jaar ervaring (opgericht in 2003) achter ons en een team van 70 communicatieprofessionals willen we maar één ding: jouw bedrijf ondersteunen in interne en externe groei. Met onze eigen, unieke approach, zijn we zeker dat we iets voor jou kunnen betekenen!

Headlines to be proud of

Feelgood campagne

“Op&Top Prik&Tik!”

Drankenketen Prik&Tik heeft alles in zich om door te groeien tot een echte love brand. Een netwerk van meer dan 100 winkels, een online shop en vooral een onwaarschijnlijk sterk productassortiment van bieren, wijnen, spirits en frisdranken. Daarom creëerde Pubmarket! de feelgood campagne ‘Op&Top Prik&Tik!’ die perfect aansluit bij het verhaal dat we de afgelopen jaren samen met Prik&Tik hebben opgebouwd. Met deze nieuwe campagne willen we tonen dat ieder mooi moment met drankjes van Prik&Tik ervaren wordt als een echt ‘Op&Top Moment’.

‘make it engaging & relevant’

“Een nieuw intern communicatie​platform: UFS NEWS 2.0”

Voor een globaal opererende foodservice onderneming zoals Unilever Food Solutions is een goede interne communicatie een absoluut kritische succesfactor. UFS onderschrijft dit al jarenlang maar de communicatie van de kwartaalupdates was aan vernieuwing toe. De content – resultaten, innovaties, HR nieuws, enz. – klopte, maar de vorm, de 20 minuten durende boodschap van de CEO, moest beter aansluiten bij de huidige tijd.

Up for a SMART challenge?

“Pubmarket! ondersteunt de groei van SMART”

Pubmarket! won de pitch met het “Up for a Smart Challenge?” concept: een 360° campagne naar decision makers, little decision makers en teachers. Zowel voor de ouders, de kinderen als de leerkrachten werd voor de 4 landen een mediaplan uitgewerkt met een stevig accent op themazenders, social media (Facebook, Instagram en YouTube), online bannering en vakbladen zoals bv. Klasse.

Meer laden